Gjølmetunet

Boligene leveres med kvalitetskjøkken inkludert hvitevarer, og baderomsinnredning. Baderom har flis på golv og vegger.
Entré er flislagt, øvrige gulv i boligen leveres med eikeparkett. Vegger og tak leveres med malt gips.

4-mannsboliger:

Helt ny 4-mannsbolig på idylliske Gjølmetunet, Gjølme. Alt nytt. Kjøkken med hvitevarer, carport.

2 soverom, flislagt bad med stilren innredning, åpen stue/kjøkkenløsning med nytt kjøkken hvor hvitevarer er integrert. Fra stuen er det utgang til egen terrasse/balkong. Hver leilighet har en parkeringsplass i carport. I tilknytning til carporten er også en sportsbod på 5m2.

Boligen har en attraktiv beliggenhet på Råbygda/Gjølme. Det er kort vei til skole, barnehage, buss og flotte turområder. Det er også sykkelavstand til Orkanger sentrum hvor man fynner de fleste servicefunksjoner.

2-mannsboliger:

6 flotte halvparter på Gjølme/Råbygda. Boligene planlegges med en gjennomgående god standard med bl.a. flislagte bad, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, parkett med mulighet for individuelle fargevalg, balansert ventilasjon m.m. Boligene leveres med ferdig behandlet utvendige fasader så du slipper å tenke på utvendig vedlikehold de nærmeste årene.

5 års nybygg-garanti og utbygger gir rom for tilvalg slik at du kan tilpasse din bolig dine behov og ønsker. Attraktivbeliggenhet med kort vei til skole, barnehage, buss og flotte turområder. Sykelavstand til Orkanger sentrum med de fleste servicefunksjoner.

Eneboliger:

Helt nye eneboliger til salgs på idylliske Gjølmetunet.

Ferdig opparbeidede utearel med asfaltert adkomst/p-plass, og planerte og isådde plenarealer

Det er kort vei til skole, barnehage, buss og flotte turområder.


Gjølme er en bygd i Orkdal kommune i Sør-Trøndelag, og ligger tre kilometer vest for Orkanger.
Gjølme har egen skole og barnehage. Bygda har vokst sammen med byen Orkanger. På Orkanger finner man blant et AMFI kjøpesenter med over 50 butikker, en av Norges beste klatrehaller, stort idrettsanlegg og meget gode turmuligheter sommer som vinter. Gjølme har også sitt eget idrettslag U og IL Glimt som har blant annet fotballag helt fra miniputt til senior. Gjølme har også en lokal fotballbane som ligger kun et par hundre meter fra dette boligfeltet.

Gjølme barnehage har barnehagetilbud for barn mellom 1 og 6 år. Gjølme skole har undervisningstilbud fra 1. til 7. årstrinn. Enheten har også tilbud om skolefritidsordning for elever fra 1. til 4. årstrinn. Ungdomskolen tilhører Orkanger.

 

For mer informasjon se:
https://gjolmetunet.no/

Mer i denne kategorien « Solhøgdvegen 12

Design og utvikling : Luculentus as - Trondheim