Inngående kunnskap basert på lange tradisjoner

Mange forbinder oss med trelast og kjenner vår virksomhet som sag og høvleri. Det var da også dette som var utgangspunktet for vårt firma, da det ble grunnlagt i 1943.

Vi har hatt en omfattende produksjon og salg av trelast, takstoler, boliger, hytter, garasjer gjennom mange år. Fra 1. januar 2011 valgte vi å selge ut byggvarebutikken og produksjonsdelen til Mestergruppen AS. 

Resterende selskaper i Heimdal Sag Gruppen driver prosjektutvikling og oppføring av boliger for salg samt leveranse av byggesett til boliger, hytter og garasjer. Vi kan bistå med tegning, rådgiving og bistand med byggesøknader både for enkeltkunder og byggmestere.

Vi ønsker at ethvert møte skal oppleves positivt for kundene. Vi legger vekt på god kundeservice og fagutdannet personell.

Heimdal Sag Hus og Hytter AS

Et nisjeselskap utviklet for å hjelpe byggmestere, utbyggere og enkeltkunder med tegning, byggesøknad og rådgivning, dette være seg påbygg, tilbygg, garasjer og hytter. Selskapet er Nordbohusforhandler og leverer ferdig oppførte boliger, samt byggesett. Selskapet har sentral godkjenning.

Heimdal Sag Prosjekter AS

Kjøper tomteområder, utvikler disse, prosjekterer, bygger og selger boliger og leiligheter.

Heimdal Sag Eiendom AS

Driver utleie av kontor-, nærings-, lager- og produksjonslokaler i egen eiendom beliggende i Industriveien 1 på Heimdal, Trondheim.

Brukermeny

Design og utvikling : Luculentus as - Trondheim