Gjølmetunet

6 eneboliger og 2 tomannsboliger er under oppføring i dette byggetrinnet. 

2 av eneboligene er fremdeles ledig. 

Boligene bygges med en gjennomgående god standard. Det blir bl.a. flislagte bad, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, hvitkalket parkett på gulv i tørre rom, malt gips på vegger med mulighet for individuelle fargevalg, balansert ventilasjon m.m. Boligene leveres med ferdig behandlet utvendige fasader, så her trenger du ikke tenke på utvendig vedlikehold på mange år.
Du får 5 års nybygg- garanti, og utbygger gir rom for tilvalg slik at du kan tilpasse din bolig etter dine behov og ønsker


Gjølme er en bygd i Orkdal kommune i Sør-Trøndelag, og ligger tre kilometer vest for Orkanger.
Gjølme har egen skole og barnehage. Bygda har vokst sammen med byen Orkanger. På Orkanger finner man blant et AMFI kjøpesenter med over 50 butikker, en av Norges beste klatrehaller, stort idrettsanlegg og meget gode turmuligheter sommer som vinter. Gjølme har også sitt eget idrettslag U og IL Glimt som har blant annet fotballag helt fra miniputt til senior. Gjølme har også en lokal fotballbane som ligger kun et par hundre meter fra dette boligfeltet.

Gjølme barnehage har barnehagetilbud for barn mellom 1 og 6 år. Gjølme skole har undervisningstilbud fra 1. til 7. årstrinn. Enheten har også tilbud om skolefritidsordning for elever fra 1. til 4. årstrinn. Ungdomskolen tilhører Orkanger.

 

For mer informasjon se:
https://gjolmetunet.no/

Mer i denne kategorien « Lundamo Park Benneches vei 4A »

Brukermeny

Design og utvikling : Luculentus as - Trondheim