Lundamo Park

Vi ønsker velkommen til Lundamo Park trinn 5!

Her byr vi på følgende:
4-mannsbolig med 3- og 4-roms selveier leiligheter (B11) - 1 av 4 solgt. 

Planlagte boliger i feltet er gjennomtenkt og tilpasset alle aldersgrupper, slik at du som kjøper kan finne den boligen som passer deg best. 

Boligene planlegges med en gjennomgående god standard. Det blir bl.a. flislagte bad, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, parkett på gulv i tørre rom, malt gips på vegger med mulighet for individuelle fargevalg, balansert ventilasjon m.m. Boligene leveres med ferdig behandlet utvendige fasader, så her trenger du ikke tenke på utvendig vedlikehold på mange år.
Du får 5 års nybygg- garanti, og utbygger gir rom for tilvalg slik at du kan tilpasse din bolig etter dine behov og ønsker.

De romslige, felles grøntarealene i Lundamo Park er planlagt for lek og hyggelig sosialt samvær. Uteområdet leveres ferdig opparbeidet med plenareal, beplantning og lekeapparater, og alle eiertomtene leveres ferdig planert med isådde plener. Interne veier, felles parkeringsplasser, adkomst og biloppstillingsplasser på egen tomt asfalteres.

Her bor du i gangavstand fra nyere barneskole/ungdomskole/barnehage, ny kunstgressbane, idrettshall, treningsstudio, frisør, butikker, off. transp. m.v. Sammenhengende gang- og sykkelsti til alle fasiliteter, og det er rikelig med turmuligheter i nærområdet.

Ingen delinnbetalinger - altså full innbetaling skjer først ved overtagelse.

IKKE NØL - mulighet for ny bolig til faste priser. 

Se www.lundamo-park.no for mer informasjon. 

 

Mer i denne kategorien Gjølmetunet »

Brukermeny

Design og utvikling : Luculentus as - Trondheim